Fõoldal \ Szolgáltatások \ Szervezetfejlesztés \ Csapatépítés

Csapatépítés

Csapatépítés

"A valódi csapatmunka ritka, mint a fehér holló. Annak ellenére, hogy a téma az elmúlt években rengeteg figyelmet kapott tudósok, edzõk, tanárok és a média részérõl, a csapatmunka változatlanul csupán hangzatos kifejezés maradt a legtöbb szervezet életében. Általános érvényû a megállapítás: a csapatok, mivel közel sem tökéletes emberi lényekbõl állnak, természetüknél fogva mûködési zavarokkal küzdenek. Mindez azonban még nem jelenti azt, hogy a csapatmunka kudarcra ítéltetett. Ellenkezõleg. Igenis lehetséges erõs csapatot alkotni. Valójában a csapatépítés figyelemreméltóan egyszerû, csak éppen pokolian nehéz vezetni az "építkezést" - írja Patrick Lencioni a Kell egy csapat címû könyvében. A végeredmény - egy versenyképes vállalat, elégedett dolgozókkal - mindenképpen megéri a fáradságot.

Kulcsszó: Együttmûködés

Az együttmûködés mértékére alapvetõ befolyással van, hogy a résztvevõk számára a közös cél elérése mennyire szolgálja szükségleteik kielégítését: mennyire fontos a számukra az a szükséglet, amelyet az adott cél elérése érint, és milyen mértékben járul hozzá ehhez a szükségletünknek kielégítéséhez a konkrét cél elérése.

Mindezen felmérések elvégzéséhez, csapattérkép készítéshez, játékos, interaktív formában történõ beépítéséhez képzett szakembereink állnak rendelkezésre.

Csapatépítõ programjaink kínálatából:
  1. Indoor csapatépítés
  2. Outdoor programok - idehaza és külföldön
  3. Incentive programok
  4. Céges rendezvények
  5. Sportnapok
  6. CSR - Társadalmi Felelõsségvállalás Programok